Collegetour

• Woont u graag in Ospeldijk maar ziet u toch mogelijkheden tot verbetering?
  • Kent u Ospeldijk tot in den treure en hebt u vragen voor onze gemeenteraad?
  • Hebt u op- of aanmerkingen over veiligheid, welbevinden of de toekomst van Ospeldijk?

Zaterdag 11 mei 2019

Organiseert de dorpsraad een

College Tour Ospeldijk

Die dag zijn Burgemeester Henk Evers, drie wethouders en enkele raadsleden te gast in Ospeldijk.

Na een wandeltocht met B&W langs Thomashuis, Samentuin en Pluktuin bent u vanaf 11.30 van harte uitgenodigd in het clubhuis van de schutterij aan de Zwarteboordweg en is er een mogelijkheid tot een open gesprek met B&W onder  genot van koffie en luxe broodjes voor alle aanwezigen.

Wilt u graag deelnemen, hebt u vragen of opmerkingen, of vindt u het gewoon leuk en gezellig om erbij te zijn stuur dan uiterlijk 4 mei een mailtje naar leden@dorpsraad-ospeldijk.nl en meldt u aan.

Natuurlijk kunt u uw vragen ook via mail doorgeven aan de dorpsraad die dat dan graag voor u verwoordt. Stuur dan uw vraag naar ons mailadres.