Glasvezel, heeft u nog vragen?

Beste buurtgenoot,

Dit bericht geld alleen voor mensen van de kleine kernen en de buitengebieden met coax (Ziggo-aansluiting) m.a.w. de mensen woonachtend in de volgende straten:

• Anselberg
  • Hofweg
  • Meijelsedijk
  • Moostdijk
  • Nieuwe baan
  • Peelveldje
  • Plattepeeldijk
  • Schepengraaf
  • Zandstraat
  • Zwarteboordweg

Ongetwijfeld heeft u de laatste weken veel gehoord, gezien en gelezen over glasvezel. Onlangs is er reeds een informatieavond georganiseerd. Wellicht was u die avond verhinderd, maar wilt u wel meer te weten komen over wat glasvezel voor uw persoonlijke situatie kan betekenen. Daarvoor zet ik me, als ambassadeur voor glasvezel in Ospeldijk geheel vrijwillig in.

Glasvezel in het gebied wordt pas gerealiseerd wanneer vóór 28 oktober 2019 35% van de aanwezige huizen in het gebied zich hebben aangemeld bij een aanbieder.

Kortom: wilt u meer informatie over glasvezel, of hulp bij het maken van een onderbouwde keuze inzake glasvezel, schroom niet om contact op te nemen met mij:

INLOOPDAG
A.s. vrijdag 25 oktober hou ik van 13:00 tot 16:00 en vanaf 18:00 tot 20:00 een inloopdag bij mij thuis “Meijelsedijk 219” om onder het genot van een kopje koffie vrijwillig en vrijblijvend u te helpen om de juiste keuze voor u te maken.

E-MAIL OF TELEFONISCH
Natuurlijk wil ik u ook telefonisch of per email ondersteunen

Laten we met z’n allen deze unieke kans niet liggen! Het is nu of nooit!

Met vriendelijke groet,
Erwin Pijnenburg
Ambassadeur Glasvezel Buitenaf

e.pijnenburg@ep-solutions.eu