Moulin Blues GEANNULEERD

Hallo aan iedereen die namens de Meulenbuurt vrijwilliger wil zijn tijdens Moulin Blues,

Ook voor dit jaar is de Meulenbuurt weer opzoek naar vrijwilligers voor hulp tijdens Moulin Blues op de dagen woensdag 29 april  tot en met maandag 4 mei. Met deze hulp als vrijwilliger steun je de Meulenbuurt.

Dit jaar zijn de contactpersonen voor de camping, Jan Feijen en Tom Fiddelaers. Voor verkeer en parkeren zijn dat Adri Schreurs en Hubert Huijerjans. Voor alle andere zaken of als een van hen er niet is, is Thijs Sieben de eerst verantwoordelijke.

Ben je 16 jaar of ouder en wil je meehelpen geef je dan snel op. Ken je mensen die geen lid zijn van de Meulenbuurt maar die graag namens de Meulenbuurt mee willen helpen, dan is hun hulp zeer welkom en ook zij kunnen zich opgeven. Opgeven zo snel mogelijk, uiterlijk 10 maart, i.v.m. het maken van de werkschema’s.

Anders dan andere jaren, is het dit jaar mogelijk wanneer je:

• Minimaal 4x ongeveer 3 uur helpt, geeft dat recht op twee dagen gratis toegang tot het festival (dit is zoals andere jaren ook is geweest).
  • 2x ongeveer 3 uur helpt (waarvan minimaal 1x op vrijdag of zaterdag) geeft dat recht op één dag gratis toegang (op de dag dat je helpt vrijdag of zaterdag).
  • Ons 1x wilt komen helpen, vinden we dat ook erg fijn, helaas geeft dat geen recht op toegang tot het festival.

Iedereen moet de cursus verkeersregelaar doen, zodat we met indelen niet hoeven te kijken naar waar iemand terecht komt. Die cursus doe je online, en wel voor 15 maart. Dat kost ongeveer een half uur. Nadere informatie hierover (de inlogcode) volgt na opgave.

Opgeven graag vóór  10 maart

Zoals altijd proberen we iedereen (die mini. 4x 3 uur helpt) óf vrijdagavond óf zaterdagavond vrij te geven en is iedereen om ± 22.00u uur klaar, zo heb je nog tijd genoeg voor de muziek.
Om de opgaven overzichtelijk te ontvangen, gaan dit jaar de opgaven via jotform (en niet via de mail), klik op deze link om je op te geven.

De werkzaamheden zijn
Woensdagavond 29-4:
– opbouwen camping en parkeerterrein, (18.00u tot 21.00u)

Donderdagmiddag en –avond 30-4:
– beheren camping en parkeerterrein (15.00u
tot 21.00u)
– afmaken camping en parkeren, zetten verkeersborden (18.00u tot 21.00u)

Vrijdag 1-5:
– beheren camping en parkeerterrein, van (10.00
u tot ± 22.00u)
– verkeersborden goed zetten (ochtend)
– douche en toiletten (10.00u tot 13.00u)

Zaterdag 2-5:
– ontbijt verzorgen (7.00u
tot 11.30u)
– beheren camping en parkeerterrein, incl. douche en wc (9.00u tot 22.00u)

Zondag 3-5:
– ontbijt verzorgen (7.00u
tot 11.30u)
– opruimen camping en parkeerterrein (9.00u tot 14.00u)
– douche en  toiletten + eindschoonmaak (9.00u tot 12.30u)
opruimen verkeersborden (10.30u tot 14.00u)

Voor iedereen; Maandagavond 4-5:
Nalopen terrein op achtergebleven afval en evaluatie (18.30u tot
±20.30u) we hopen hier vele gezichten te zien, dan is het ook zo klaar.

Wegafzetting:

Wij van de Meulenbuurt zullen vrijwilligers inplannen als hulp bij de camping en parkeerterrein. Moulin Blues zelf is ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de wegafzetting, mocht je hier interesse in hebben dan kun je dit aangeven bij je opgave.

Als je personen kent die geen lid zijn maar wel willen helpen stuur deze mail dan gerust door.

Tot ziens, Thijs Sieben – Jan Feijen – Tom Fiddelaers – Hubert Huijerjans – Adri Schreurs – Willemien Manders – Jannie Manders