Landelijke Opschoondag 2020 GEANNULEERD

Met het oog op alle zorgen rondom het Coranavirus in het algemeen maar ook om geen risico’s te nemen betreffende het Thomashuis gaat de Opschoondag zoals gepland (21 maart) NIET door.

Noteer alvast in uw agenda:

LANDELIJKE OPSCHOONDAG 2020
ZATERDAG 21 MAART

Samen in Actie tegen Zwerfafval!

Ook in de gemeente Nederweert zijn de voorbereidingen voor Nederlands grootste actie tegen zwerfafval weer in volle gang. Samen met je vereniging, buurtgenoten of collega’s kun je op zaterdag 21 maart in actie komen tegen zwerfafval bij jou in de buurt!

Lege blikjes, snoepwikkels en oude flesjes langs de weg: zwerfafval is iets waar iedereen in de buurt zich aan stoort en bovendien bijdraagt aan de enorme Plastic Soep. Tijdens de Landelijke Opschoondag komen we samen in actie tegen dit probleem. De gemeente Nederweert zorgt voor de benodigde opschoonmaterialen en een fantastische Afvalbingo met kans op prijzen voor iedereen die samen in actie komt.

Zaterdag 21 maart om 9.30 uur staat de koffie klaar bij het Thomashuis met iets lekkers.
Om 10.00 uur willen we starten en de straten verdelen zodat er zoveel mogelijk afval verzameld wordt.
Tussen 12.00 en 12.30 uur verwachten we iedereen weer terug bij het Thomashuis met volle zakken.
Dan staat er nog iets lekkers klaar voor alle deelnemers.
De Dorpsraad hoopt op een grote opkomst, vele handen maken licht werk!
Heb je nog vragen mail ons dan.

Wij hopen natuurlijk dat jij ook mee doet! Meld je aan of stel je vraag via leden@dorpsraad-ospeldijk.nl en reserveer 21 maart in de agenda.

In een schone buurt voelen we ons allemaal prettiger, veiliger en gemotiveerd om het schoon te houden!