Netwerk verenigingen en stichtingen Ospel

Beste mensen,

Even een update over de avond voor de opzet van een netwerk van verenigingen en stichtingen.
Wellicht hebben jullie vandaag voor jullie vereniging al een email gekregen met de uitnodiging voor 13 september a.s.

We hebben de uitnodiging kunnen sturen per email naar bijna 60 verenigingen!
Van een 11 verenigingen had ik geen email adres of een verkeerd mail adres:

Buurtvereniging “De Viersprong”
Buurtvereniging “Laonebuurt”
Buurtvereniging “Sperwerstraat & Buizerdstraat”
Imkerbond afdeling Nederweert-Ospel
Jagersvereniging St. Hubertus Ospel
Kruisboogvereniging De Treffers
Stichting Venezuela Werkgroep
Volksdans Marthos
Zang- en Muziekvereniging “De Peelklanken”
Folklore Vereniging Marvilde
Handboogschutterij Ons Genoegen

Die zullen de komende dagen de uitnodiging nog per post krijgen. Of heeft iemand van jullie nog een email adres van deze verenigingen/stichtingen?

Daarnaast hebben we een evenement aangemaakt op Facebook en een bericht op Facebook geplaatst. Aan jullie de vraag om het bericht (van Dorpsraad Ospel) te delen en liken, voor zover mogelijk en nog niet gebeurt.

We hebben de uitnodiging ook als persbericht naar Midden Limburg Actueel, Nederweert24 en het Weekblad voor Nederweert gestuurd om te plaatsen.
Nederweert24 heeft al toegezegd foto’s te komen maken op 13 september.

—————————————————————————————-
Verslag 20-7-2017
Aanwezig: Roy Simons, Mourk Koppen, Jeroen Hennissen en Ramon Vaes

Doelstelling is om de voorbereiding en inhoud te bepalen van de geplande bijeenkomst op 13 september 2017 in de Haaze Hoof te Ospel.

Doelgroep: alle verenigingen en stichtingen binnen of voor de kern Ospel(dijk)

Doelstelling is om minimaal 30-40 personen als opkomst te hebben
Subgroepen van 6 (max 8).

1e insteek is verenigingen en later (deel 2) bedrijven te laten aanhaken om te kijken of en hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden. Dit geldt ook voor de basisschool.

Groete oet Doospel op een ansichtkaart met foto’s. Worden gedrukt door Buro Negen voor 13 september.
Ansichtkaarten zijn de manier om met een groepje interactief te werken aan 3 vragen:
– Wat zijn de uitdagingen op dit moment? (of: Waar lopen we tegenaan?)
– Waar willen we over 10 jaar staan?
– Waarmee gaan we morgen beginnen?
Uitkomst van de interactieve sessies wordt later op de avond kort gepresenteerd (elevator pitch).

Wellicht tijdens de avond de groepen na laten denken over een pakkende slogan of werktitel.

AGENDA 13-9-2017
Ontvangst 19:15 uur